У Харкові вісім об'єктів перевіряють на наявність вибухових пристроїв  / фото УНІАН

У Харкові поліція перевіряє повідомлення про замінування восьми об’єктів, серед яких – залізничний вокзал, п’ять заводів, торговельний центр та ресторан.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Читайте такожУ день виборів поліція отримала майже півсотні повідомлень про замінування по всій Україні

Відео дня

Згідно з повідомленням, інформація про закладення вибухівки на Південному залізничному вокзалі, двох заводах на проспекті Московському, заводі на вулиці Енергетичній, торговельному центрі на проспекті Ювілейному надійшла до поліції 22 квітня близько 9:30.

Згодом, близько 11:40 було повідомлено про закладення вибухівки на заводах, розташованих на вулицях Плеханівська та Іскринська, а також ресторану на вулиці Кромська.

За адресами виїхали працівники слідчо-оперативних груп та спеціалісти вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян, огляд приміщень та прилеглої території.

У відомстві зазначили, що протягом минулої доби поліція отримала 14 повідомлень про замінування об’єктів у Харкові. Серед них – аеропорт, дев’ять готелів, три торговельні центри та кінотеатр.

Поліцейські обстежили близько 127352 кв. м приміщень, 44000 кв. м прилеглої території, евакуювали 8162 осіб. Жодних вибухових пристроїв виявлено не було.