У Львові суд виніс вирок посадовцю, який відправляв неповнолітньому "фото для дорослих" / Фото УНІАН

Керівника Моршинского міського центру зайнятості (Львівська область) оштрафували на 5,1 тис. грн за відправку зображень порнографічного характеру неповнолітньому хлопцю.

Читайте такожУ Києві засудили ляльковода-збоченця, який розбещував маленьку дівчинку на дитячому святі

Як повідомляє Zaxid.net, влітку 2018 року 58-річний чоловік кілька днів поспіль надсилав на мобільний телефон неповнолітнього зображення чоловічого статевого органу.

Відео дня

Зазначається, що в оприлюдненому 2 травня вироку Шевченківського райсуду Львова майже немає деталей справи. Із судових матеріалів відомо, що листування між посадовцем та неповнолітнім тривало з 19 по 28 червня 2018 року.

Під час суду чоловік визнав провину у розповсюдженні фотографії, однак угода з прокурором дозволила йому уникнути серйозного покарання. Оскільки чоловік уклав угоду про визнання провини, суд не став вдаватись у деталі справи.

Чоловіку присудили штраф у 5,1 тис. грн. Ще 1001 грн він має сплатити за проведення мистецтвознавчої експертизи, яка встановила, що надіслані фото дійсно є порнографією.

Раніше у Донецькій області правоохоронці затримали чоловіка, який протягом кількох років надсилав на сторінки співробітників поліції у соцмережах порноматеріали.