Під час поверхневого огляду у футлярі від його окулярів і у пачці сигарет поліцейські виявили чотири пакети з марихуаною / facebook.com/mvs.gov.ua

У Києві оперативники затримали фельдшера, який намагався пронести на територію слідчого ізолятора наркотики.

Читайте такожЧастини тіла розкидало по дорозі: у Києві чоловік стрибнув з мосту і загинув під колесами вантажівки.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, затримання відбулося після надходження оперативної інформації щодо спроби пронести на територію СІЗО наркотики.

Відео дня

«Правоохоронці встановили, що 45-річний фельдшер планує занести у спецустанову заборонені речовини, аби у подальшому продати ув’язненим. Зловмисника затримали на вході у приміщення», - йдеться у повідомленні.

Під час поверхневого огляду у футлярі від його окулярів та у пачці цигарок поліцейські виявили чотири пакунки з марихуаною та 20 згортків із метадоном. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого перевищує 40 тис грн.

За даним фактом слідчий відділ Шевченківського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до 8 років позбавлення волі.