У дитини виявили забій голови та підозрюють перелом кісток носа / фото УНІАН

На Тернопільщині через побиття матір’ю госпіталізовано 7-місячну дівчинку.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, учора до правоохоронців Кременецького відділу поліції надійшла інформація про те, що жінка б'є свою малолітню доньку.

Сусіди повідомили, що матір перебуває у стані алкогольного сп'яніння, а її дитина на очах у свідків кілька разів випадала з візочка.

Відео дня

«Матір намагалася посадити дочку у візок, однак це не давало бажаних результатів, що ще більше злило жінку, а свою лють вона виливала на дитині. Коли врешті коляска впала на маля, сусіди спробували забрати дитину у жінки, однак та схопила доньку і почала тікати», - йдеться у повідомленні.

Після приїзду правоохоронців дитину із забоєм м'яких тканин голови та підозрою на перелом кісток носа доправили до лікарні.

Щодо жінки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 166 ККУ (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

Зазначається, що підозрювана – уродженка Києва, 1992 р. н. Вона переїхала на Тернопільщину з чоловіком, обоє постійно зловживають спиртними напоями. У подружжя є п'ятеро малолітніх дітей, двоє з них перебувають під опікою свекрухи і живуть у сусідній області.