Очевидці викликали на місце події швидку і поліцію / фото: Новини-N

Увечері в середу, 3 липня, на зупинці на вул. 3-й Слобідській у Миколаєві водій маршрутного таксі №2 витягнув з салону і жорстоко побив пасажира.

Про це «Новинам-N» розповіли очевидці.

Читайте такожУ Львові 19-річний хлопець відкрив стрілянину в маршрутці, а потім удав хворого (фото)

До зупинки на 3-й Слобідській під'їхала маршрутка №2. Мікроавтобус зупинився в очікуванні пасажирів і стояв досить довго, через що люди в салоні почали обурюватися. Один з пасажирів - чоловік напідпитку, приблизно 55-60 років, почав лаятися голосніше за всіх і вимагав, щоб водій продовжив рух. Внаслідок цього виникла словесна перепалка, після чого водій витягнув пасажира на вулицю і почав бити його ногами по голові.

Після цього водій сів у маршрутку і поїхав, а його жертва залишилася лежати на асфальті. Побиття відбувалося на очах у численних перехожих - в тому числі дітей.

Очевидці викликали на місце події швидку і поліцію. Лікарі доправили потерпілого в медичний заклад для більш ретельного огляду.

Через 15 хвилин поліція повернула водія на місце події. За його версією, п'яний пасажир їхав у маршрутці з автовокзалу, і весь цей час висловлювався нецензурною лайкою. Зрештою водій вирішив викинути його з салону, але той нібито чинив опір, тому і сталася бійка.