Азербайджанець поранив ножем жінку та двох чоловіків / фото ГУ НП в Дніпропетровській області

У Кривому Розі Дніпропетровської області затримано громадянина Азербайджану, який поранив ножем трьох незнайомих людей.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, злочин стався вночі 9 липня на вулиці у Центрально-Міському районі.

За даними Криворізького відділу поліції, азербайджанець зробив зауваження 36-річній жінці, яка перебувала у нетверезому стані. Поряд проходили двоє чоловіків, які заступилися за жінку. Між незнайомими людьми виник конфлікт, який переріс у бійку.

Відео дня

«Під час конфлікту 44-річний громадянин Азербайджану став кидатися на суперників з ножем, у результаті чого поранив двох чоловіків та жінку Після чого зник з місця злочину на велосипеді», - йдеться у повідомленні.

Всіх трьох поранених доставлено до лікарні. Один з чоловіків, який отримав поранення в живіт, перебуває у тяжкому стані.

Співробітники карного розшуку Криворізького відділу поліції затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК. Йому загрожує покарання, передбачене статтями 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.