Підозрюваного у вбивстві затримано / facebook.com/MVS.LVIV

В одному зі спальних районів столиці виявили труп 52-річної жінки зі слідами насильницької смерті. Тіло знайшли колеги, котрі хвилювалися, що співробітниця не вийшла на роботу.

Тітка загиблої Людмили Мухи не тямиться від горя та намагається потрапити у будинок до вбитої племінниці – жінку не пускають, бо тривають слідчі дії, йдеться в сюжеті ТСН.

Пані Марія розповідає, що півтора року тому від хвороби помер чоловік Людмили, вона жила сама, донька з онукою мешкають у Москві. В особисте життя племінниці тітка ніколи не втручалась, але знає, що кілька тижнів тому через інтернет Люда познайомилася із якимось Олегом із Дніпра, на десять років молодшим за неї.

Відео дня

"Він приїхав до неї на день народження. Оце 10 числа він був. Він казав, що він служив в АТО, що він сирота, що мати померла, а батько чи вбили, чи повісився. Гроші в неї були, тому що донька приїжджала привезла долари на пам’ятник. І в неї ще якась копійка була там, у неї було, що брати", - стверджує родичка загиблої.

Читайте такожПравоохоронці розкрили вбивство учасниці "Битви екстрасенсів" під Києвом

Нового знайомого Люди бачив її 80-річний батько, але нічого підозрілого в чоловікові не помітив. "На іменини я приїхав привітати, і він в хаті був, квіти, привітав її. Кохання таке було, обіймалися, цілувалися", - розповів Віктор Хоменко. Людмила продавала одяг на ринку неподалік від дому. Коли не з’явилась на роботу, колеги запідозрили щось недобре. Її телефон також не відповідав. Знайшли її вдома на балконі у калюжі крові, поруч був розтрощений стілець. Крики та глухі звуки на балконі позаминулої ночі чула сусідка. "Чоловік щось сильно сварився, такий тупий звук був десь після першої ночі", - каже вона.

Олега, з яким Людмила познайомилася в інтернеті й жила разом останнім часом, затримали на Дарницькому залізничному вокзалі. Чоловік зізнався правоохоронцям, що між ним та убитою нібито сталася сварка. "У ході розпиття спиртних напоїв на кухні в них виникла сварка, після чого вона переросла в бійку. Жінка почала кидатися на нього з ножем, йому прийшлося, щоби вгамувати, завдати декілька ударів, зв’язати руки. У жінки черепно-мозкова травма, травма грудної клітини, травма живота", - переповіли версію затриманого у поліції.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство та призначили низку експертиз. Правоохоронці чекають на результати розтину тіла, щоб остаточно встановити причину смерті. 

Як повідомлялося, 18 липня в Києві за адресою вулиця Чистяківська, 7, на балконі знайшли закривавлену жінку.