В Івано-Франківську 20-річна водійка влаштувала масштабну ДТП / Патрульна поліція Івано-Франківської області

В Івано-Франківську у ніч на 12 серпня сталось ДТП за участю п’яти автомобілів. Кросовер BMW влетів у припарковані біля нічного клубу авто.

Читайте такожУ центрі Харкова погоня закінчилася ДТП за участі патрульних

Як повідомляється у Facebook Патрульної поліції Івано-Франківської області, правоохоронці стали свідками ДТП біля нічного клубу "Ельдорадо".

Відео дня

Поліція встановила, що близько 3:10 на парковку нічного клубу "занесло" автомобіль “BMW”, під керуванням 20-річної водійки. Дівчина не впоралась з керуванням і наїхала на острівець безпеки, після чого "влетіла" на парковку нічого клубу і пошкодила чотири припарковані автомобілі.

На місце пригоди прибула швидка для одного з водіїв. Попередній діагноз постраждалого: - перелом гомілки.

Винуватиця ДТП не знаходилась у стані сп'яніння, що підтвердили медики. Обставини пригоди встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого перебував 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. Унаслідок ДТП на місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.