На мітингу в Одесі блогер Домбровський вкусив активіста / odessa.online

В Одесі ВІЛ-позитивний поет і блогер Станіслав Домбровський влаштував сутичку з активістом Владиславом Балінським на мітингу під стінами ОДА. В ході конфлікту Домбровський вкусив Балінського за ніс.

Читайте такожВ Одесі активісти вийшли з труною на протест проти призначення "опоблоківця" головою облради

Про конфлікт повідомляє Odessa.online. У відповідь на укус Балінський збив з Домбровського окуляри, обох учасників інциденту затримала поліція. Зазначається, що обидва активісти брали участь у мітингу проти обрання Віталія Саутєнкова головою облради.

Відео дня

Одеське видання «Культурометр» повідомляє, що Стас Домбровський – колишній наркоман і в'язень, який має ВІЛ-позитивний статус. Про свій діагноз Домбровський раніше відкрито повідомляв журналістам. В Одесі він відомий як громадський активіст, автор творчих проектів, а також пропагандист боротьби з наркоманією та ВІЛ.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі активісти протестують проти можливого обрання головою Одеської обласної ради Віталія Саутєнкова (фракція "Опозиційний блок").

В сесійній залі Одеської обласної ради сьогодні відбулося зіткнення між депутатами, частина з яких звинувачує опонентів у домовленостях з приводу обрання його керівництва.