Дівчину підліток убив / Скріншот

Родина Данила Рєдіна, якого підозрюють у вбивстві Яни Шевченко з Харкова, залякала весь район.

Про це розповіли місцеві жителі у сюжеті "Надзвичайних новин", передає "Обозреватель". Одна жінка навіть зізналася, що батько хлопця у минулому побив до смерті її чоловіка.

"Весь наш район просто заляканий цією сім'єю і, зокрема, татом, Денисом Рєдіним. Мій чоловік був побитий батьком цього хлопця до смерті, помер у лікарні на третій день. І за це ніхто не поніс покарання. Не тільки я знаю, що у нього є покровителі в нашому Холодногірському відділі поліції", — говорить вона.

Відео дня

Читайте також"Не було обличчя, суцільне чорне місиво": розкрилися подробиці жорстокого вбивства дівчини підлітком у Харкові

Також стало відомо, що після виявлення тіла Яни батько Данила почав знову вдаватися до старих методів й залякувати людей.

"Всім, хто щось бачив, дзвонить тато, співробітники райвідділу. Дзвонять свідкам і погрожують, щоб всі закрили рот і мовчали. І тільки після того, як справу забрали в слідче управління, воно зрушилося з мертвої точки", — розповів правозахисник Андрій Діденко.

Раніше повідомлялося, що до поліції Харкова з'явився 16-річний хлопець. Прийшов з повинною - зізнався у вбивстві. Пізніше з'ясувалося, що його звуть Данило Рєдін – він навчається в харківському технікумі молочної промисловості, а його жертва – 26-річна Яна Шевченко, яка зникла в кінці червня в районі Холодної гори й потім перебувала в розшуку.