Злочинець був одягнений у чорний спортивний костюм та темні кросівки / mk.npu.gov.ua

У неділю, 22 вересня, близько 19:05 з колонії №72 у Вознесенському районі Миколаївській області втік 35-річний в’язень Володимир Касап, якого у 2017 році засудили до восьми років позбавлення волі за вбивство.

Читайте такожПоліція затримала дезертира, який переховувався в зоні відчуження ЧАЕСПро це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що втікач був одягнений у чорний спортивний костюм та темні кросівки. Прикмети засудженого: зріст 180 см, вага 75 кг, волосся темне, очі світло-сірі, вуха, губи та ніс середні.

Відео дня

Слідчі за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 393 «Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти» Кримінального кодексу України. Розшукуваному, окрім раніше визначеного покарання, може загрожувати ще одне – у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 5 років.

Наразі в регіоні проводяться спеціальні заходи задля розшуку втікача.

«Правоохоронці звертаються із проханням до громадян допомогти встановити місцезнаходження чоловіка, та корисну для слідства інформацію надати до Вознесенського відділу поліції за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24 або за телефонами (05134) 3-31-51, (099) 252-60-66, 102», – говориться в повідомленні.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Вінниці підозрюваний у поширенні дитячого порно повісився в СІЗО на простирадлі.