Василя Давиденка врятувала військова підготовка / facebook.com/viktor.pylypenko

28 вересня група радикалів напала на ветерана ООС Василя Давиденка, який нещодавно зробив «камінг-аут» щодо своєї нетрадиційної орієнтації.

Про це у Facebook повідомив побратим потерпілого Віктор Пилипенко.

Читайте такожПобитому заступнику Кличка на голову наклали 14 швів

«Василь розповідає, що все сталося дуже швидко, сказали: "Думал, мы не узнаем, где ты живешь, п.. ар?". Ці пацюки били в пах (такого навіть гопота не робить), у голову, потім ногами. Уп'ятьох...», – пише Пилипенко.

За його словами, Василя врятувала його військова підготовка, але нападники встигли порвати спеціальний пояс-корсет для хребта, скаліченого під час російсько-української війни.

«Гидко те, що хтось відкрив його адресу проживання. Очевидно, хтось з місця роботи, де Василю влаштували тихий бойкот колеги після його камінг-ауту», – додав побратим Давиденка.

На сьогодні потерпілий шукає новий дім та роботу.

«Я у розпачі та розлючений водночас, що знаходяться лайнюки, які по-шакалячи нападають на людей, які гідно пройшли війну, захищаючи їх же від агресора», – зазначив Пилипенко.

Як повідомляв УНІАН, у Миколаєві поліція затримала громадянина Німеччини, який наніс своїй дівчині п’ять ударів ножем у спину та намагався в перуці і накладній бороді втекти з місця події.