У поліції назвали стрілянину кримінальними розбірками між харківськими угрупуваннями / facebook.com/police.kharkov

Особу зловмисника, який влаштував стрілянину в Харкові, а потім підірвав себе, встановили. Їм виявився раніше судимий мешканець Донецької області.

Читайте такожУ харківській перестрілці вбили свідка у справі Вороненкова - соцмережіПро це розповів начальник головного управління Нацполіції в Харківській області Валерій Сокуренко.

«Скоріш за все, кримінальні розбірки між угрупуваннями, які тут в Харкові є… Зловмисник, який тут напав на двох наших фігурантів, житель Донецької області, уродженець Горловки», – сказав він.

Відео дня

За словами Сокуренка, в поліції впевнені, що нападник був один. Раніше повідомлялося, що їх ймовірно було двоє.

«Важливо вийти на замовників. Хто вбивця, ми розуміємо… Те, що вони люди непрості, і непроста ситуація, якщо він сам покінчив з собою, то він поліцію боявся менше, ніж замовників цього злочину», – додав Сокуренко.

Також він зазначив, що граната розірвалася біля підборіддя зловмисника: «…Чи випадково, ми не можемо зараз стверджувати, але він відірвав собі голову... Підірвав гранату, і йому відірвало голову».

Як повідомив Сокуренко, поранений у перестрілці знаходиться у важкому стані в лікарні. Його охороняють спецпризначенці.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові 25 жовтня вдень внаслідок стрілянини біля супермаркету на вулиці Клочківській одна людина загинула, ще одну поранено.