Поліцейські виявили, що жінка сіла за кермо, будучи в стані сп’яніння / фото: facebook.com/pg/UA.KyivPolice

У Києві п’яна жінка за кермом Volkswagen таранила все на своєму шляху, а свої маневри пояснювала малим водійським досвідом. 

Про це повідомляється на сторінці "Киев Оперативный" у Facebook. 

Читайте такожУ Києві чоловік розстріляв сусіда: постраждалий у важкому стані (відео)

Відео дня

Зазначається, що спочатку "панянка" влетіла у бетонну загорожу на проспекті Георгія Гонгадзе. Намагаючись виїхати, вона перебільшила з газом і тут же вилетіла через бровку на газон. Коли ж до неї підбігли перехожі, жінка вибачилась і відповіла, що лише сьогодні отримала водійське посвідчення і ніяк не може звикнути до авто.

Однак уже через хвилин 20 на іншому боці вулиці, неподалік від місцевого управління поліції, водійка в’їхала у припаркований автомобіль.

Жінка знову почала розповідати про невеликий досвід за кермом, однак власник побитого авто вирішив викликати поліцію. Правоохоронці виявили, що жінка просто п’яна і тому здійснює такі кульбіти за кермом. Прилад Драгер показав 1,65 проміле.

Як повідомляв УНІАН, у Києві на житомирській трасі невідомий мотоцикліст залишив вибухівку на даху 600-го «мерседеса», після чого через кілька секунд стався потужний вибух. Як з'ясувалося, було скоєно замах на бізнесмена, директора фармацевтичної компанії Ігоря Сало.