Досудове розслідування триває / фото: www.depo.ua

У Закарпатській області за клопотанням Тячівської місцевої прокуратури взяли під варту жінку, яка мітлою забила до смерті свого співмешканця.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Як йдеться у повідомленні, слідчим суддею Тячівського районного суду взято під варту на 60 діб жінку, яка підозрюється в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю, що призвели до його смерті.

Відео дня

Досудове розслідування здійснюють слідчі Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області за ознаками ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України.

«Процесуальне керівництво за ходом слідства забезпечує Тячівська місцева прокуратура», - уточнили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, ввечері 17 листопада до чергової частини Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення, що у селі Грушово на вулиці Туряниці без ознак життя виявлено тіло 54-річного місцевого жителя. Причиною смерті чоловіка стало нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень.

Зокрема, під час сварки між цивільним подружжям виник конфлікт, у ході якого жінка дерев’яним держаком від віника завдала тілесних ушкоджень співмешканцю. Удар держаком прийшовся на скроню. Крім того, жінка завдала чоловікові ударів ногами та руками по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих травм 54-річний чоловік помер на місці. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.