Обшуки в мерії Одеси проходять у рамках справ щодо привласнення чиновниками бюджетних коштів / фото Alex Levitsky & Dmitry Shamatazhi / Wikipedia

Правоохоронці проводять обшуки в міській раді Одеси.

Як повідомив УНІАН представник Одеської міської ради, сьогодні співробітники правоохоронних органів проводять слідчі дії на Думській площі - в юридичному департаменті Одеської міської ради.

За даними представника, аналогічні заходи правоохоронці проводять в департаменті фінансів і нібито в департаменті з організації роботи міськради.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі за вимагання затримали СБУшника зі спільником (фото)

Співробітники правоохоронних органів, як передбачається, Державного бюро розслідувань і Генеральної прокуратури, проводять, зокрема, виїмку документів.

Зазначається, що це може бути пов'язано з роботою комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси», якому міськрада неодноразово виділяла значні суми грошей з бюджету для погашення боргів, зокрема із зарплати співробітникам.

Як повідомляв УНІАН, за інформацією мерії, вчора, 21 листопада, міського голову Одеси Геннадія Труханова екстрено прооперували. Діагноз Труханова не уточнюється.