За годину "розваг" клієнти платили від 800 до 1000 гривень / фото: Нацполіція

Столичні поліцейські припинили діяльність кількох «масажних» салонів, в яких надавалися послуги інтимного характеру.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Організаторкою злочинного бізнесу виявилась 23-річна мешканка Київської області. Жінка розміщувала в Інтернеті оголошення про надання послуг еротичного масажу. За годину «розваг» клієнти платили від 800 до 1000 гривень. Половину заробленої суми повії віддавали організаторці, а решту залишали собі.

Відео дня
Фото: Нацполіція

Читайте такожСекс замість масажу: як працює інтимний підпільний бізнес

Працівники поліції провели два обшуки, де вилучили грошові кошти, мобільні телефони, чорнові записи та банківські картки. Організаторці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 303 (Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Запобіжний захід їй обере суд. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

На двох жінок, які надавали сексуальні послуги за гроші, поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото: Нацполіція

Як повідомляв УНІАН, поліцейські припинили діяльність мережі борделів, що працювали у центрі Києва під виглядом масажних салонів.