В результаті зіткнення трьох автівок загинуло два водії / Фото: Нацполіція

На Рівненщині в результаті зіткнення трьох автівок загинуло дві людини. Смертельна автопригода сталася на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів».

Читайте такожУ Києві внаслідок зіткнення трьох автомобілів одна особа загинула, ще одну - госпіталізовано

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненської області.

Відео дня

Поліцейські на місці події встановили, що 31-річний житель села Гільча 2 – водій автомобіля «ВАЗ 2110», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із автомобілем «Renault Trafic» під керуванням 58-річного жителя села Білашів. Від удару мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем «Honda Civic», яким керував 32-річний житель села Здовбиця.Внаслідок ДТП керманич «Honda» від отриманих травм загинув на місці події. Водія мікроавтобуса намагалися врятувати медики швидкої медичної допомоги. Однак травми виявилися несумісні з життям.

За фактом смертельної ДТП розпочато провадження / Фото: Нацполіція

Кермувальник ВАЗівки внаслідок ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезий.

Водій ВАЗу не постраждав / Фото: Нацполіція

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель двох людей, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.31-річного жителя Гільчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Всі обставини трагічної ДТП встановлюють поліцейські.