Покарання за вказані діяння їм визначить суд / od.npu.gov.ua

В Одеській області на подружжя 36-річної жінки й 48-річного чоловіка правоохоронці склали протокол за ч.2 ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пара регулярно знущалася зі своїх дітей, а ті поскаржилися поліції.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Читайте такожУ Кіровоградській області розстріляли сім'ю (фото)

Відео дня

Зазначається, що восени 2019 року подружжя вже піддавалися адміністративному стягненню за вчинення домашнього насильства над 9-річним сином і 8-річною донькою. Ситуація повторилася, коли під час «виховного» процесу подружжя вирішило підсилити ефект нецензурною лайкою у бік дітей.

Коли агресія дорослих мало не дійшла до фізичного покарання, а нетверезий батько на очах переляканих сина й доньки почав штовхати ще й матір, хлопчик встиг звернутися по допомогу до поліції.

«Подружжя вже притягувалося до адміністративної відповідальності за аналогічну поведінку, однак належних висновків не зробило і знову дозволило собі чинити психологічний тиск на дітлахів. На обох батьків поліцейські склали протоколи за ч.2 ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Покарання за вказані діяння їм визначить суд», - розповіла старший інспектор сектору ювенальної превенції Ізмаїльського ВП Ольга Владичко.

Як повідомляв УНІАН, у місті Подільськ Одеської області невідомі жорстоко побили військовослужбовця,  ветерана АТО Сашу Янгола.