П’яний водій пошкодив фасад будівлі Національної філармонії / фото: поліція Києва

П’яний водій у центрі Києва частково пошкодив гранітний виступ підземного переходу та фасад будівлі Національної філармонії України.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва у Facebook.

Читайте такожУпустив гаманець: у Києві затримали збоченця за спробу зґвалтування

Відео дня

Сьогодні близько 6-ї години ранку на службу «102» надійшло повідомлення про ДТП на Володимирському узвозі й очевидець події розповів поліцейським, що автомобіль Audi врізався у будівлю філармонії.

На місці події інспектори виявили водія транспортного засобу, останній був з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп'яніння, той погодився. Результат - 1,4 проміле, що, зазначили в поліції, перевищує дозволений рівень майже в 7 разів.

«За попередньою інформацією, 28-річний водій не обрав безпечної швидкості, і як наслідок, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на гранітний виступ підземного переходу, а потім на фасад будівлі Національної філармонії України», - йдеться у повідомленні.

Як зауважили правоохоронці, в цій автопригоді обійшлося без травмованих, лише серйозно пошкоджено автомобіль. Окрім того, поліцейські з'ясували, що чоловік не мав водійського посвідчення.

На винуватця аварії патрульні винесли постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) й ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Також інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події.