Життю дільничного нині нічого не загрожує / facebook.com/pol.kyivregion

У селі Гора Бориспільського району Київської області затримали зловмисника, який вдарив дільничного викруткою в обличчя.

Читайте такожСтріла пройшла наскрізь: у Борисполі з арбалета поранили чиновницю (фото 18+)Про це повідомляє поліція Київської області.

Зазначається, що напад стався за місцем проживання 31-річного місцевого жителя. Щодо нього до поліції неодноразово надходили скарги від сільського голови за залякування громади та неадекватної поведінки.

Відео дня

«Двоє дільничних завітали до чоловіка, щоб допомогти громаді та з’ясувати усі обставини. Раптово зловмисник завдав удар викруткою в обличчя правоохоронцю та зачинився всередині. Його мати повідомила, що в оселі може бути зброя. Відтак на місце події викликали спецпризначенців, які затримали нападника», – повідомили в поліції.

Постраждалого правоохоронця із пробитою щокою, травмою язика та вибитим зубом доставили до лікарні, нині його життю нічого не загрожує.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Раніше УНІАН повідомляв, як суд у Харкові заарештував чоловіка за захоплення заручниці та поранення поліцейського.