Від вибуху гранати загинув господарь квартири та ще один чоловік / УНІАН

В селі Лежине Запорізької області внаслідок вибуху гранати у квартирі будинку загинули двоє чоловіків.

Читайте такожНа Київщині патрульні зупинили машину і знайшли в ній застреленого ветерана АТО

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, 19 січня близько 10:30 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків вказаного села знайдено тіла двох чоловіків.

Відео дня

На місці події поліцейські виявили тіла господаря квартири та місцевого жителя, 1981 років народження, з осколковими пораненнями.

Зазначається, що працівники поліції вилучили металеві уламки корпусу гранати «Ф-1», важіль підривника й інші речові докази. Вилучене направлено на проведення дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За інформацією правоохоронців, під час вживання спиртних напоїв та внаслідок необережного поводження з боєприпасом стався вибух, внаслідок чого обидва чоловіки померли на місці події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією «нещасний випадок». Триває досудове розслідування.