У результаті обійшлося без постраждалих / Фото: Информатор

У Києві в ніч на 6 лютого п'яний водій влаштував перегони з поліцією, що згодом призвело до ДТП.

Як повідомляє "Інформатор", інцидент стався близько 00.30 у Дарницькому районі столиці. Водій і пасажир Subaru Forester встигли об'їхати лівий берег від Бориспільської до Південного мосту та у зворотньому напрямку.

"Коли Subaru опинилася на узбіччі, двоє чоловіків покинули салон і намагалися втекти від поліції. Одного з них оперативно затримали правоохоронці. Другий втік від співробітників поліції через двори, при цьому мешканці сусідніх будинків повідомили нам, що бачили і чули постріли. За попередньою інформацією, порушник стріляв у повітря. Але патрульні ніяк не прокоментували ці припущення, лише підтвердили, що постріли були і в результаті ніхто не постраждав", - пише видання.

Відео дня

Читайте такожУ жахливій ДТП на Харківщині загинули п'ятому ятеро людей (фото)

Відзначається, що під час погоні на вулиці Єлизавети Чавдар Forester зачепив автомобіль співробітників поліції Mitsubishi Outlander і намагався врізатися в ще одну машину, виїхавши на зустрічну смугу. Попередньо, водій кросовера був п'яний.

На місці працювали чотири екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Крім того, правоохоронці оглядали двори будинків на вулицях Гмирі, Чавдар та по проспекту Бажана у пошуках другого порушника, який зміг втекти від поліцейських.