Поліцію викликали колеги потерпілої / УНІАН

У м. Червоноград Львівської області нетверезий 45-річний місцевий житель завдав тілесних ушкоджень фельдшеру «швидкої», яка приїхала до нього на виклик.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, у Червоноградський відділ поліції 11 лютого о 22.20 за допомогою звернулися медики «швидкої».

Читайте такожУ Миколаєві побилися пацієнти дитячої лікарні: до конфлікту доєдналися батьки

Відео дня

Вони повідомили, що пацієнт до якого прибули на виклик, перебуває у стані алкогольного сп’яніння, поводиться неадекватно та заподіяв фельдшеру тілесні ушкодження.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, припинили правопорушення та затримали 45-річного місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження 37-річній жительці Червонограда.

«Фельдшерку госпіталізовано з діагнозом – забійні рани обличчя, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин, або до одного року виправних робіт.

Як повідомляв УНІАН, на Львівщині співробітники Служби безпеки України затримали двох поліцейських, які підозрюються в організації механізму розповсюдження та збуту наркотиків.