За фактом відкрито кримінальне провадження / Фото УНІАН

Найбільший столичний виробник хліба і хлібобулочних виробів компанія «Київхліб» заявляє про підпал невідомими в Одесі своїх двох брендованих автомобілів «Мерседес Спринтер».

Як повідомила прес-служба компанії, унаслідок підпалів повністю знищені два автомобілі, підприємству завдано збитків майже на 2 млн грн. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Читайте такожНа Одещині на подвір'ї будинку підірвали гранату (фото)

Відео дня

«Ми пов'язуємо підпал автомобілів з недобросовісною конкуренцією на ринку хлібобулочних виробів Одеси. Така ситуація для нас неприпустима. Адже наша компанія підтримує тільки цивілізовані методи економічної конкуренції, і ми завжди відкриті до співпраці», - наголошується у повідомленні.

Акцентується на тому, що злочин виглядає особливо цинічно на фоні введення загальнодержавного карантину через поширення коронавірусу COVID-19.

За даними компанії, тільки за перші дні карантину попит на хліб і хлібобулочні вироби зріс на третину. Тому сьогодні вкрай важливо забезпечити населення продуктами першої необхідності і не допустити паніки.

Наголошується, що компанія готова приєднатися до роботи в регіональному антикризовому оперативному штабі з боротьби з коронавірусом і взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення населення Одеси хлібом і хлібобулочними виробами.

Як повідомляв УНІАН, у місті Білгород-Дністровський Одеської області невідомі зловмисники підпалили автомобіль співробітника місцевої прокуратури.