Зловмисників піймали під час чергової крадіжки /  фото УНІАН

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, співробітники обласного управління карного розшуку в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів задокументували діяльність групи квартирних злодіїв.

Під час скоєння чергової крадіжки 30 січня зловмисників було затримано.

Зазначається, що чоловіки намагалися втекти з місця події на орендованому автомобілі, який видавали за таксі - на автомобілі були відповідні позначення.

Відео дня

«Зловмисники також намагалися чинити опір співробітникам поліції, в результаті чого останні змушені були застосувати табельну зброю, відкривши вогонь по машині», - розповіли в главку.

У ході спецоперації ніхто не постраждав.

Читайте такожВ Одесі продавчиня кави врятувала чоловіка від кулі, жінка отримала поранення

Зазначається, що до складу організованої злочинної групи входили троє громадян іншої держави, які грабували квартири в Одесі, потрапляючи в них шляхом підбору ключа.

У зловмисників в ході санкціонованого обшуку за місцем проживання і в салоні автомобіля виявлено та вилучено викрадені речі і пристрої для відмикання замків.

На даний час у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України зловмисників затримано. Перевіряється причетність учасників злочинної групи до аналогічних правопорушень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомило УНІАН поінформоване джерело у правоохоронних органах, затримані є громадянами Грузії.