сергій олійник bmw / Фото УНІАН

Голосіївський райсуд Києва на 11 квітня переніс розгляд кримінального провадження проти колишнього патрульного поліцейського Сергія Олійника, обвинуваченого у вбивстві юнака під час переслідування автомобіля BMW в лютому 2016 року.

Читайте такожСмертельна гонитва в Києві: прокуратура визнала винним патрульного, який застрелив у BMW підлітка

Як передає кореспондент УНІАН, розгляд справи перенесено у зв'язку з тим, що один із суддів зі складу колегії від вчорашнього дня перебуває у кімнаті для нарад.

Відео дня

Судовий розпорядник оголосив, що засідання 11 квітня розпочнеться о 12.30.

Як повідомив журналістів сам Олійник, 28 лютого він поновився на службі в поліції, проте працює в адміністративному відділі.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого 2016 року у Києві під час переслідування автомобіля BMW Олійник вистрілив із табельної зброї, внаслідок чого 17-річний пасажир автомобіля отримав смертельне вогнепальне поранення.

22 грудня 2016 року столична прокуратура направила обвинувальний акт стосовно Олійника до Голосіївського райсуду Києва за обвинуваченням в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ), замаху на вбивство, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 ККУ) та перевищенні службових повноважень (ч. 2 ст. 365 ККУ).