У Київському домі ветеранів виникла сутичка між учасником АТО Дмитром Різниченком та головою Всеукраїнської громадської організації ветеранів-підводників Сергієм Шабовтою.

Останній відмовився відповідати на питання журналіста, на які потреби його організація витрачає державні кошти. Після цього у ситуацію втрутилися ветерани війни, передає 24 канал.

Читайте такожГромадські організації учасників АТО Київщини вимагають від влади почати вирішувати проблеми ветеранів та родин загиблих бійців

Відео дня

Комісія повинна була узгодити бюджет фінансування організацій до кінця року. Але через фінансові неточності документи відправили на доопрацювання.

Як повідомляв УНІАН, у березні під час засідання громадської ради при Міноборони ветеран АТО Дмитро Різниченко побив генерала Віктора Палія, який є головою цієї ради.

Зазначалося, що ця рада регулярно отримує фінансування з бюджету та "пиляє" мільйони гривень щорічно. Однак реальні бійці АТО і волонтери почали цікавитися й моніторити її діяльність. І, як з'ясувалося, вона на бюджетні гроші влаштовує проросійські "ватні заходи", зрежисовані в Москві.