Директор миколаївського аеропорту намагався дати хабар губернатору області / фото facebook.com/LlutsenkoYuri

У Микаолаєві "на гарячому" затримали директора аеропрту "Миколаїв", який намагався дати хабаря голові Миколаївської ОДА.

Хабарник намагався дати губернатору 700 тисяч гривень за продовження трудового контракту. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Читайте такожВ Одесі до 5 років засудили двох співробітників СБУ, які вимагали у настоятеля монастиря півмільйона доларів

Відео дня

"Хабародавець - камікадзе , директор «міжнародного аеропорту Миколаїв» Галайко запропонував голові ОДА Миколаївщини 700 тисяч гривень за продовження трудового контракту", - написав Луценко у соцмережі.

Як зазначив Генпрокурор, корупціонер отримав зазначені кошти у якості "відкату" за підписання актів виконаних робіт по будівництву злітної смуги в аеропорту Миколаєва на суму 64 мільйони.

Згідно з повідомленням, він став 9424 корупціонером, затриманим правоохоронцями за 2017 рік.

Як повідомляв УНІАН, у Чернівецькій області правоохоронці затримали прокурора Кіцманської прокуратури, якого підозрюють у вимаганні неправомірної вигоди у розмірі 3 тисяч доларів та чотирьох автомобільних шин.