Зараз проводиться пожежно-технічне обстеження місця займання / фото Думська

В Одесі поліція почала розслідування за фактом підпалу двох дорогих іномарок з європейськими державними номерними знаками.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, в ніч на 9 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про загорання двох автомобілів на вул. Львівській (Київський район Одеси).

Читайте такожВ Одесі через спалах кору на тиждень подовжено шкільні канікули

Відео дня

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Встановлено, що сталося загоряння автомобілів марки Mercedes і BMW.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться пожежно-технічне дослідження на предмет встановлення причини займання.

У прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області повідомили, що о 2:11 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Львівській сталося загоряння двох легкових автомобілів. «Рятувальники забезпечили гасіння вогню і захист від загоряння розташованого поруч легкового автомобіля. Пожежу о 2:25 було локалізовано і о 2:37 повністю ліквідовано», - повідомили в главку.

Вогонь значно пошкодив моторний відсік, капот і салон автомобіля Mercedes E 210, а також - моторний відсік і капот автомобіля BMW 530 на загальній площі 7 кв. метрів.

Обидва автомобілі були припарковані поруч. Зазначається, що врятовано розташований поруч автомобіль Mazda 6.

За деякими даними, названі машини, у яких європейські державні номерні знаки, належать представникам однієї з нацменшин.