У Нацгвардії висловлюють щирі співчуття сім'ям загиблих / фото facebook.com/anton.gerashchenko.7

Серед жертв розстрілу семи людей в Житомирській області троє військових Національної гвардії, в яких були вихідні після повернення із зони проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

«У цій страшній трагедії загинули військовослужбовець Бригади швидкого реагування старший сержант Вульчин В.С., а також військовослужбовці військової частини 3066 - молодший сержант Мамиченко В.Л. та старший солдат Москалець А.В. Військовослужбовці знаходилися не на службі. Перебували на вихідних днях після повернення з ООС», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЗМІ показали моторошні фото з місця розстрілу 7 людей на Житомирщині (18+)

На місці події працювала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Усі обставини події з’ясовуються.

Більш детальна інформація буде уточнена та повідомлена пізніше.

У Нацгвардії висловлюють щирі співчуття родинам загиблих.

Як повідомляв УНІАН, серед жертв вбивці з Попільнянського району Житомирської області - колишні учасники АТО і волонтери. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Трагедія сталася сьогодні, 22 травня, близько й-ї години ночі, неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району.

За попередніми даними, між власником ставу, місцевим жителем 1962 року народження і групою приїжджих виник конфлікт. Власник водойми з мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік.