При обвалі будинку в Одесі загинула пенсіонерка / фото прес-служба ДСНС Одеської області

В Одесі в результаті обвалення стелі у квартирі двоповерхового житлового будинку загинула пенсіонерка.

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні ДСНС в Одеській області, інформація про надзвичайну подію на вулиці Степовій (район Молдаванки) надійшла в службу порятунку сьогодні приблизно о 13:50.

Прибулі на місце співробітники ДСНС встановили, що сталося руйнування перекриття у квартирі на 2-му поверсі 2-поверхового житлового будинку на площі 20 кв. м.

Відео дня

"Під час проведення рятувально-пошукових робіт співробітники ДСНС знайшли тіло господині квартири, 1938 року народження. Медики констатували смерть", - повідомили в прес-службі, уточнивши, що сталося руйнування в будинку на чотири квартири.

Читайте такожВ Одесі частково обвалилася будівля заводу

На місці події працюють правоохоронці.

За даними місцевих ЗМІ, 82-річна жінка в момент трагедії просто дивилася телевізор. При цьому родичі стверджують, що пенсіонерка скаржилася на стан даху будинку. На місце інциденту приїхав старший син загиблої жінки.

На цей час причина обвалу невідома. За даними комунальників, будинок був сухий, а система водовідведення нещодавно оновлена. Попри те, що будинку було більше 150 років, він не був аварійним.

Як раніше повідомляв УНІАН, в історичному центрі Одеси на парковку впав двоповерховий нежитловий будинок.

У будівлі раніше розташовувалася котельня відділення дезинфектології. Площа руйнування - 100 кв. м. Уламки впали на паркувальну зону (під навісами) для автомобілів.