ДТП залишила без світла курортне селище під Генічеськом / фото genich-rada.gov.ua

Жителі та відпочивальники в курортному селі в передмісті Генічеська в Херсонської області залишилися без електрики через дорожню аварію.

Про це повідомили на сайті Генічеської міськради.

ДТП сталася 28 липня по вулиці Азовська в селі Генічеська Гірка, де автомобіль "Audi", з'їхавши з проїжджої частини, зіткнувся з бетонною опорою лінії електропередач.

Відео дня

Попередня причина аварії — водій не впорався з керуванням.

Читайте такожЗбив підлітка та кинув помирати: у Херсоні суд відправив за ґрати копа-винуватця "п'яної" ДТП (фото)В результаті жителі та туристи в Генічеській Гірці залишилися без енергопостачання.

На місці аварії працює аварійно-ремонтна бригада.

Генічеська Гірка розташована на Арабатській стрілці ближче до материка. У селі зосереджено багато розваг, ресторанів, дискотек, кафе і барів. Тут є власна набережна і лунапарк.

А от у Генічеську нещодавно сталася справжня трагедія — стрибаючи з катамарана, 20-річний хлопець з Дніпра смертельно травмувався на очах у власної матері.

Також цього місяця в курортній Затоці побили та пограбували 80-річну матір заступника виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді Владислава Рашкована.