Масштабна сутичка сталася на блокпості в Харкові / скриншот

В п’ятницю, 29 вересня, на одному з блокпостів на виїзді з Харкова між зведеним загоном, що несе службу, і групою озброєних чоловіків у військовій формі сталася сутичка через перевірки автотранспорту. Інцидент потрапив на відео. 

Як повідомили в поліції Харківської області, озброєні чоловіки погрожували зброєю і вимагали припинити перевірки на блокпості.

"29 вересня близько 15:00 до одного з блокпостів на виїзді з Харкова під'їхали чотири позашляховика. З них вийшли чоловіки у військовій формі, погрожували вогнепальною зброєю всьому зведеному загону, до складу якого входять поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, представник військової служби правопорядку. Вони вимагали припинити перевірки та огляди їх транспортних засобів під час проїзду через блокпости. Після короткої суперечки вони поїхали з місця інциденту", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин, відомості про інцидент внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Інциденти на блокпостах - останні новини

Наприкінці травня у Києві голова Макарівського райсуду Київщини Олексій Тандир на блокпості збив 22-річного нацгвардійця Вадима Бондаренка. Від отриманих травм військовий загинув на місці.

В липні на іншому блокпості збили військових, один загинув на місці. 

Вас також можуть зацікавити новини: