Двоє чоловіків перебували в автівці, яка загорілася внаслідок удару / скріншот з відео t.me/Klymenko_MVS

Російські загарбники обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівобережжя Дніпра, загинули четверо людей. 

Як повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, сьогодні після 12.00 російські окупаційні війська завдали удару по Херсону з тимчасово окупованого лівого берега. 

Він зазначив, що внаслідок влучання ворожих снарядів у середмісті виникла пожежа. Наразі відомо про чотирьох загиблих та одного пораненого.

"Троє загиблих – чоловіки 45 і 50 років, які були в автівці, та жінка, яка під час ворожого удару перебувала на вулиці", - розповів Мрочко.

Також, за його інформацією, серед загиблих – 60-річний чоловік, який отримав травми, несумісні з життям. Ще одного пораненого чоловіка госпіталізовано.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін уточнив, що внаслідок артилерійського удару загорівся легковий автомобіль, у якому виявили двох загиблих чоловіків. Постраждалому жителю Херсона – 24 роки. Він отримав вибухову травму. Загиблій жінці було 66 років.

Постійні обстріли Херсонщини – деталі

Росіяни не припиняють тероризувати Херсонщину, завдаючи удари різними засобами ураження. Зокрема, 30 січня російські агресори завдали два авіаційні удари із застосуванням 12 керованих авіабомб по населених пунктах Бериславу, Шляховому, Козацькому, Новобериславу та Новокаїри.

За інформацією Офісу генерального прокурора, вдень, 2 лютого, військові РФ атакували місто Херсон та Бериславський район області. Попередньо, по Херсону авіаудар завдано з СУ-34.

У Бериславі ворог атакував мирне населення дронами. Через скидання вибухівки постраждав місцевий житель. Також у селі Інгулець через обстріл травмовано 59-річну жінку та 37-річного чоловіка. 

Також наприкінці січня у Бериславі внаслідок ворожого удару загинули двоє волонтерів із Франції, ще троє були поранені.

Вас також можуть зацікавити новини: