Киянин заблокував рух "швидкої" / фото поліції Києва

У Києві водій позашляховика Cadillac "підрізав" та заблокував рух карети швидкої медичної допомоги, яка перевозила у лікарню маленьку дитину.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Києва, сьогодні вони побачили у мережі відповідне відео. Як з'ясувалося, водію не сподобалось, що "швидка" поспішає з увімкненими спецсигналами у крайній лівій смузі, тому він різко "підрізав" авто та на деякий час зупинив спецтранспорт.

У салоні автівки перебувала дворічна дитина, яку екстрено транспортували до лікарні. Лише після умовляння медиків, чоловік розблокував проїзд. Правоохоронці передали орієнтування по автівці усім нарядам поліції, вже близько 16:00 водія затримали на вулиці Протасів Яр.

фото поліції Києва

Порушником виявився киянин, 1989 року народження. Слідчі кваліфікували подію як хуліганство за статтею 296 Кримінального кодексу України, йому загрожує до пʼяти років увʼязнення.

ДТП Києва: останні новини

Нагадаємо, 25 липня на Берестейському проспекті водій Volkswagen здійснив наїзд на військовослужбовців Нацгвардії на блокпосту. Один з них помер, інший - потрапив до лікарні у важкому стані. 

На початку липня на Київщині нетверезий водій "Skoda" в'їхав у дерево. Внаслідок аварії загинув дворічний хлопчик, ще двоє дітей та четверо дорослих постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини: