Підозрюваного оперативно затримали / Фото: Нацполіція

У Тернополі двірник напав з ножем на завідувачку дитячим садочком, його затримали.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

"19 травня близько обідньої пори на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з дошкільних закладів Тернополя  вчиняється замах на вбивство жінки. Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що ножові поранення завідуючій закладом наніс її підлеглий - 62-річний тернополянин", - розповіла слідчий слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Андріана Слободян.

Потерпіла зазначила, що чоловік працює двірником віднедавна, до своїх обов'язків ставився сумлінно. За словами жінки, того дня вона попросила підлеглого скосити траву, однак прохання чомусь розлютило чоловіка.

"Спочатку він відмовлявся виконувати роботу, мотивуючи тим, що й так багато працює, відтак заявив, що буде звільнятися. Керівник не стала перечити, проте це ще більше роздратувало тернополянина. Наносити удари ножем 62-річний жінці зловмисник став на очах  у двох співробітниць, котрі на той час перебували в кабінеті. Очевидці втекли, а нападник встиг кілька разів вдарити ножем потерпілу. З пораненнями обличчя жінку одразу госпіталізували", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожОбезголовлення школярки на Харківщині: матір можуть відправити на експертизу у сусідню область

Зловмисника затримали, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваному призначать судово-психіатричну експертизу.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідування за частиною другою статті 15 частиною 1 статті 115 ККУ – закінчений замах на вбивство", - зазначили у поліції.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Тернополі неповнолітня дівчина зарізала іноземця.