Кандидатці вдруге за добу адресували пакет з муляжем вибухівки/ фото ГУНП у Житомирській області

На Житомирщині в смт Першотравенськ біля будинку батьків кандидата на посаду голови Баранівської об’єднаної територіальної громади Анни Муравської виявили подарунковий пакет з муляжем вибухівки.

Читайте такожНа Житомирщині кандидату на посаду голови ОТГ підкинули подарунок з «вибухівкою» (фото)Про це УНІАН повідомила керівник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Житомирській області Алла Ващенко.

«Вранці 25 вересня, близько 8:07, до поліції надійшло повідомлення про ще один «презент», залишений невідомими поблизу будинку батьків жінки. Його вміст також перевіряли фахівці вибухотехнічної служби поліції області – жодних небезпечних предметів не виявлено», - заявила Ващенко.

За її словами, пакунок був схожим на той, який виявили учора біля робочого кабінету кандидата.

Сама Муравська кореспонденту УНІАН розповіла, що вчора, 24 вересня, вона зареєструвалася кандидатом на посаду голови Баранівської ОТГ.

«Увечері покликала друзів, аби випити чаю, поговорити. Мені зателефонували з будинку культури, сказали, що під дверима хтось лишив пакунок. Попросила привезти його додому. Витягнувши вміст пакунка, побачила, що він заклеєний коричневим скотчем. Вийшли з друзями на подвір'я та почали розгортати... Потім викликали поліцію. Звичайно, вночі батькам про подію не повідомила», - зазначила вона.

За словами Муравської, сьогодні вранці стало відомо, що біля будинку її батьків виявили аналогічний пакунок.

«Вибухотехніки повідомили, що вміст «подарунку» точно такий самий, що й був увечері», - сказала жінка.

Кандидатка на посаду голови ОТГ переконана, що таким чином її хочуть «вибити з колії» перед виборами.

«Раніше, як громадський активіст, я займалася питанням забруднення річки Хомора. Там були справи серйозніші, але подібного не траплялося», - розповіла вона.

«Подарунки» з муляжем вибухівки кандидату на Житомирщині: що відомо

  • Учора, 24 вересня, увечері у селищі Першотравенськ Житомирської області під дверима робочого кабінету кандидата на посаду голови Баранівської об’єднаної територіальної громади Анни Муравської виявили подарунковий пакет з муляжем вибухівки.
  • За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.