Обіцяв “показати місто” і зґвалтував: ізраїльтянина затримали за злочин проти українки  / фото УНІАН, Олександр Синиця

Черговий сексуальний злочин проти українки викрито в Ізраїлі. Мешканця ізраїльського портового міста Ашдод затримали за підозрою у зґвалтуванні дівчини, яка тільки приїхала до країни, пише The Jerusalem Post.

19-річна українка звернулася до поліції близько двох тижнів тому та повідомила, що зазнала сексуального насильства з боку 29-річного чоловіка, з яким познайомилася через спільного знайомого.

Він запропонував їй допомогти та познайомити з містом. Коли дівчина залишилась з новим знайомим сам на сам, він зґвалтував її. Злочин стався у неї вдома.

Відео дня

У вівторок, 13 червня, його було затримано і взято під варту до четверга. Очікується, що йому буде висунуто обвинувальний акт.

Українські біженці в Ізраїлі 

З початку повномасштабної війни в Україні Ізраїль прийняв тисячі біженців. В квітні українцям в Ізраїлі було продовжено візи та допомогу з охорони здоров'я та соціального забезпечення.

Водночас відомо про випадки сексуальної експлуатації біженців з України в Ізраїлі. Раніше там заарештували батька і доньку, які пропонували українцям нелегально в'їхати в Ізраїль, щоб в результаті ті опинилися в залежному становищі. Метою було організувати секс-бізнес.

Вас також можуть зацікавити новини: