Стан потерпілого погіршився / фото ДСНС

 В Одесі госпіталізовано чоловіка, який постраждав під час обвалення 4-поверхового житлового будинку на вулиці Ясній.

Як повідомили УНІАН у мерії міста, 58-річний чоловік, який отримав рвану рану стегна, спочатку, вночі, від госпіталізації відмовився.

«Однак пізніше його стан погіршився, і приблизно о 15:00 він повернувся до лікарні. Зараз потерпілий госпіталізований в Одеську міську клінічну лікарню №1», - повідомили в мерії.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі обвал житлового будинку стався через ґрунтові води, «видавлені» новобудовами - експерт

Як повідомив журналістам черговий хірург МКЛ № 1 Олексій Кацап, у потерпілого, крім поранення стегна, множинні садна. Чоловік потрапив до лікарні в стані середньої тяжкості.

«Зараз стан стабільний», - сказав Кацап.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі в курортній зоні Одеси частково обвалився старовинний житловий 4-поверховий будинок на вул. Ясній, 10. Повідомлялося, що постраждав місцевий житель, який не потребував госпіталізації.

Чиновники мерії заявили, що причина може бути в самовільної реконструкції квартири, де мешканці залили на дерев'яні перекриття бетон. Як стверджують громадські працівники, обвалення сталося через грунтові води, «видавлені» новобудовами.

Раніше, у травні, в Одесі сталося обвалення трьох житлових багатоквартирних будинків - на вулиці Торговій, 20, на Середньофонтанській, 29 і на Польському узвозі, 9. У квітні обвалився будинок - пам'ятка архітектури на перетині вулиці Канатної та провулку Нахімова.