В Одесі сталося масштабне ДТП, є постраждалі / Скріншот

В Одесі водій за кермом автомобіля BMW їхав на шаленій швидкості, розтрощив три інших авто та "влетів" у зупинку громадського транспорту.

У результаті ДТП в Одесі постраждали дві особи – водій BMW та жінка, їх госпіталізували, йдеться у сюжеті ТСН.

За словами очевидців, водій іномарки був у нетверезому стані й влаштував перегони з іншими машинами задовго до перехрестя, а на світлофорі, замість того, щоб пригальмувати, продовжував тиснути на газ.

"Протаранив електрокар, зачепив два авто й вилетів на людей, які чекали на трамвай. Постраждала... жінка, її посікло друзками скла…", – зазначили журналісти.

Аварія сталася у вівторок вдень, 10 серпня, на четвертій станції Великого Фонтану, повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Постраждали чотири особи – водій BMW, а також 23-річний хлопець і 72-х річна та 76-річна жінки, які перебували на зупинці.

За попередньою інформацією, в районі 4-ї станції Великого Фонтану, 33-річний водій BMW перевищив дозволену швидкість і зіткнувся з Audi, яку від удару відкинуло на зупинку громадського транспорту.

Також механічні пошкодження отримали автомобілі BMW і Skoda, які опинилися поруч.

Всіх постраждалих доставили в лікарню, де їм надали медичну допомогу. Госпіталізували тільки водія.

Нагадаємо, в Україні передбачено кримінальну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху, через які, зокрема, хтось отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості (це ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу).

За таке правопорушення загрожує штраф, виправні роботи на термін до двох років, арешт до шести місяців або арешт до трьох років. Порушника також можуть позбавити права кермувати транспортними засобами.

Вас можуть зацікавити такі новини: