Зранку патрульні приїхали до дитини аби її нагодувати / фото - facebook.com/khersonpolice

У Генічеську Херсонської області жінка на підпитку ходила по місту з дитиною на руках та весь час падала. П'яна місцева жителька влаштувала своїй маленькій доньці жахливу нічну прогулянку, за це патрульні склали на неї протокол.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Херсонської області.

"Черговий виклик отримали інспектори відділу патрульної поліції Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в понеділок, близько 22-ї години. Заявник повідомляв, що вулицею Пушкіна в Генічеську ходить жінка з маленькою дитиною на руках та весь час падає. Екіпаж негайно вирушив за адресою", - розповіли у прес-службі.

Відео дня

Патрульні швидко знайшли жінку з дитячим візком і немовлям у ньому. Одяг матері був брудним, а під час спілкування інспектори помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння.

Читайте такожНа пляжі в Одесі зняли на відео виснаженого маленького леопарда - ЗМІПоліцейські склали на 34-річну жінку протокол за ч. 1 ст. 184 (Неналежне виконання батьківських обов’язків) КУпАП та викликали карету швидкої. Її однорічну доньку забрали до районної лікарні для обстеження.

"А зранку, по закінченню зміни, патрульні навідались до малечі, прихопивши дитяче харчування, печиво та вітаміни. Також інспектори повідомили відповідні соціальні служби про пригоду", - додали у поліції.

Раніше УНІАН повідомляв, що мешканець Херсонщини посварився з сусідкою через качку та показав їй оголені сідниці.

Також Вас можуть зацікавити новини: