Поліція взялася за справу про обстріл видання "Гордон" / фото УНІАН

Поліція розслідує пошкодження вікна редакції видання "Гордон" у Києві.

Про це повідомила УНІАН прес-секретар поліції Подільського району Києва Ганна Страшок.

За її інформацією, повідомлення про пошкодження вікна редакції, що розташована на вул. Щекавицькій, надійшло сьогодні близько 17:00.

Відео дня

"На місце виїхали правоохоронці, проводять невідкладні першочергові слідчі дії. Виявлено пошкодження, ненаскрізне, вікна біля вхідних дверей. Зараз встановлюють свідків, очевидців, переглядають відео з камер спостереження , щоб встановити всі обставини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження - за фактом умисного пошкодження майна, ч. 1 ст. 194 ККУ", - сказала Страшок.

Читайте такожПрихильники Порошенка напали на кореспондента телеканалу "НАШ" (відео)Коли трапилось пошкодження, поки не встановлено.

Як зазначила Страшок, заявниця - працівник редакції не змогла сказати, коли саме це відбулось, тому зараз поліція буде це встановлювати.

Як раніше повідомляв УНІАН, український телеведучий і блогер Дмитро Гордон заявив, що редакцію його інтернет-видання "Гордон" обстріляли невідомі особи.

Телеведучий переконаний, що винуватців знайдуть завдяки встановленим камерам відеоспостереження. Напад Гордон вважає "боротьбою зі свободою слова".

Вас також можуть зацікавити новини: