Водію, який за кермом автомобіля збив трьох курсанток військового вишу у Києві, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва у Facebook, посилаючись на рішення Шевченківського районного суду столиці.

«Ухвалою суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

На території військової частини на вулиці Зоологічній 25 серпня водій автомобіля «Тойота Пріус» здійснив наїзд на трьох курсанток військового вишу, яких з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували.

Читайте такожДвом курсанткам, яких у Києві збив п'яний водій, ампутували по нозі - ЗМІ (відео)

На місці правоохоронці затримали водія легковика в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до 3 років.

Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва військової прокуратури.

П'яний майор влаштував страшну ДТП у Києві: що відомо