В Одесі відкрили кримінальну справу через ракетний удар росіян / фото офіс генпрокурора

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом ракетної атаки росіян на Одесу. В результаті атаки три людини отримали травми.

За даними слідства, 21 березня близько 19:50 російські військові завдали ракетного удару по одному з районів Одеси.

"Пошкоджено дах та міжповерхове перекриття триповерхової будівлі гуртожитку на території Свято-Іверського чоловічого монастиря. Вибиті шибки в декількох довколишніх будинках і монастирі. За попередніми даними, три людини отримали травми, одного з них госпіталізували", - йдеться в повідомленні Офісу президента.

Відео дня
Ракетна атака РФ на Одесу: правоохоронці показали жахливі наслідки (фото)

На місці інциденту працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, які фіксують черговий військовий злочин РФ. Під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 438 "Порушення законів і звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

Ракетна атака РФ на Одесу: правоохоронці показали жахливі наслідки (фото)

Ракетний удар по Одесі 21 березня - що відомо

21 березня російські окупанти завдали ракетний удар по Одеській області. В результаті попадання ракети спалахнула пожежа.

Зазначається, що ворог випустив три керовані авіаційні ракети класу "повітря-земля" Х-59 винищувачами Су-35 з напрямку Чорного моря. Дві з них збили, але третя потрапила в триповерхову будівлю монастиря УПЦ Московського патріархату.

Вас також можуть зацікавити новини: