Денісова показала камеру Рябчука / фото facebook.com/denisovaombudsman

Умови перебування нацгвардійця Артемія Рябчука, який розстріляв товаришів по службі в Дніпрі, на належному рівні.

Про це у Facebook повідомила Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

20-річного Рябчука утримують в установі виконання покарань №4. Скарг від нього не надходило.

Відео дня

"Умови перебування нацгвардійця на належному рівні. Скарг на умови тримання та захист від катування і жорстокого поводження від Артемія не отримала. Працівники Секретаріату Уповноваженого здійснюють повторний моніторинг установи виконання покарань. Адже за результатами попереднього візиту там були виявлені численні порушення щодо забезпечення права в’язнів на гідні умови тримання", - повідомила Денісова.

Розстріл у Дніпрі: Денісова показала, у яких умовах утримують Рябчука (фото)

З огляду на фото, разом з Рябчуком у камері перебуває ще один чоловік. У розпорядженні затриманих є тумбочка, полиця для речей, ліжка та обідній стіл.

Читайте такожПоранені на "Південмаші" нацгвардійці вперше розкрили моторошні подробиці стрілянини (відео)Стрілянина на "Південмаші" - подробиці

Нагадаємо, у Дніпрі 27 січня рано вранці на території Південного машинобудівного заводу Артемій Рябчук, який був залучений до охорони об'єкта, розстріляв товаришів по службі

Жертвами бійні в обласному центрі стали п'ятеро людей, зокрема, працівниця "Південмашу", а ще п'ятеро – отримали поранення. В тому числі, було поранено 22-річну Жанну Шарову, в неї потрапили три кулі.

Рябчук зник з місця злочину, а потім сам здався. На засіданні суду, яке відбулося 28 січня, нацгвардієць визнав провину і вибачився. Пізніше зловмисник відмовився від своїх свідчень.

Вас також можуть зацікавити новини: