У ДСНС повідомили, що двох постраждалих пасажирів з легковиків госпіталізовано до лікарні міста Дніпро / фото ДСНС

На Дніпропетровщині внаслідок зіткнення автомобілів "Mitsubishi Lancer" та "Volkswagen Golf VII" загинули два водії, ще троє людей постраждали.

Про це повідомило у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області.

Зазначається, що сьогодні о 15:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на автошляху Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя поблизу села Братське Дніпровського району, сталося зіткнення двох легкових автомобілів.

Відео дня
Серйозна аварія під Дніпром / фото ДСНС

Співробітники ДСНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили з автомобіля "Mitsubishi Lancer" тіло 23-річного загиблого водія. "Також від’єднали клеми живлення від акумулятору та перекрили вентиль газового обладнання в автомобілі", - розповідають рятувальники.

У ДСНС повідомили, що двох постраждалих пасажирів з легковиків госпіталізовано до лікарні міста Дніпро, а ще один постраждалий чоловік від госпіталізації відмовився.

Аварія на Дніпропетровщині / фото ДСНС

Причини виникнення дорожньо-транспортної пригоди встановлюють співробітники Національної поліції.

ДТП в Україні

Як повідомляв УНІАН, у вересні на Львіщині сталася кривава аварія. У результаті ДТП біля міста Броди загинули три дівчини-місіонерки, а також 7-річний син жінки, яка кермувала автомобілем Volkswagen Caddy.

Ще одна серйозна аварія трапилася в Одеській області. У масштабному ДТП постраждали 17 осіб. За даними поліції, вантажівка зіткнулася з автобусом, в якому перебувало 45 пасажирів.

Окрім цього, учора, 15 жовтня, в Одеській області зіткнулися дві вантажівки та маршрутка. В аварії постраждали люди. 

Вас також можуть зацікавити новини: