За попередніми даними правоохоронців, при спалюванні сміття на жінці загорівся одяг \ facebook.com/mvs.gov.ua

У Львові під час спалювання сміття на території дитсадка загинула 68-річна жінка, яка працювала сторожем у цьому дошкільному навчальному закладі.

Читайте такожУ Харкові горіло сміття біля гуртожитку: є загибліЯк інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, повідомлення про те, що на території дитячого садка на вулиці Китайській у Львові виявлено обгоріле тіло жінки, надійшло до правоохоронців 17 серпня близько 07:00.

«За попередніми даними, під час спалювання сміття на жінці загорівся одяг, проте вона не змогла самостійно загасити полум’я та померла від отриманих тілесних ушкоджень», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилася 68-річна жителька Львова, яка була працівницею дитсадка.

Тіло загиблої скеровано на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу ("порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки") 

Як уточнили у прес-службі Львівської міськради, жінка загинула на території дитсадка «Веселка», у якому працювала сторожем. «Ймовірно, стався нещасний випадок внаслідок необережного поводження з вогнем», - сказано у повідомленні.

Новини по темі: