У Броварах через розподіл пасажиропотоку сталися розбірки між перевізниками / фото Facebook Антона Геращенка

Станом на сьогодні поліція затримала 30 осіб, причетних до стрілянини у Броварах, і 23 із них - оголошено про підозру.

Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

«Станом на сьогодні, 31 травня, працівники поліції затримали 30 осіб, причетних до правопорушення. 23 із них - оголошено про підозру», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПерестрілка в Броварах: МВС оприлюднило відео, як спецназ затримував підозрюваних

При цьому зазначається, що наразі суд обрав запобіжний захід 11 особам - тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

У МВС нагадали, що стрілянина у Броварах відбулася через розподіл пасажиропотоку. За фактом стрілянини розпочато три кримінальні провадження.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня в Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною через міжміські маршрутні перевезення.

Внаслідок конфлікту постраждали троє осіб, двоє з них із вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні.

За даними МВС, у конфлікті взяли участь понад 100 осіб, один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, інша група трьома мікроавтобусами прибула з Києва.

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також за ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.