Правоохоронці вживають заходів для примусового повернення чоловіка до країни його походження / фото: МВС України

У Києві поліцейські затримали особу із санкційного списку РНБО. Затриманий - громадянин РФ, який має тісні зв’язки з кримінальними угрупованнями.

Про це повідомляється на сторінці МВС України у Facebook.

Наприкінці травня 2021 року було введено в дію рішення РНБО про застосування спеціальних персональних санкцій до суб’єктів підвищеного злочинного впливу. До санкційного списку потрапив і 50-річний чоловік - громадянин РФ, який має тісні зв’язки з кримінальними угрупованнями", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПоліція взялася за розстріл редакції видання "Гордон" у КиєвіУ заяві зазначають, що поліцейським стало відомо про місце його перебування, після чого правоохоронці спланували і провели заходи щодо його затримання.

"На виконання рішення РНБО та з метою унеможливлення поширення громадянином іншої країни злочинного впливу, співробітники управління стратегічних розслідувань в Київській області Національної поліції спільно з Державної міграційною службою України вживають заходів для примусового повернення чоловіка до країни його походження", - повідомили у відомстві.

Крім того, йому буде заборонено в’їжджати на територію України.

Нагадаємо, раніше Рада національної безпеки й оборони України ухвалила рішення про розширення переліку контрабандистів, до яких застосовуються персональні економічні санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: